Ammattitaitoisella henkilöstöllä kaikkiin maanrakennustyön eri vaiheisiin

RAKENNUSMIES MAANRAKENNUSTYÖHÖN

Haemme rakennusmiestä maanrakennustyöhön. Tehtävä edellyttää voimassa olevia Tieturva 1 ja Työturvallisuus-kortteja sekä vähintään B-ajokorttia, kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys katsotaan eduksi. Täytä alla oleva hakemus tai ota yhteyttä Marko Karvinen 040 809 4716, marko.karvinen@htahvanainen.fi.

PUTKIHITSAAJA

Hitsaajan työ koostuu kaukolämpöverkostojen rakentamis- ja kunnossapitotehtävistä. Tehtävä edellyttää työkokemusta puikko- tai kaasuhitsauksesta ja vähintään B-ajokorttia. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi.

Täytä alla oleva hakemus tai ota yhteyttä: Marko Karvinen, 040 809 4716 tai marko.karvinen@htahvanainen.fi. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

AVOIN TYÖHAKEMUS

Oletko kuorma-autonkuljettaja, kaivinkoneenkuljettaja tai maanrakennusapumies? Oletko kiinnostunut yrityksestämme työnantajana? Täytä alla olevan avoin työhakemus! Tallennamme kaikki saapuneet hakemukset ja otamme yhteyttä, kun paikkoja avautuu.

Tieturva 1- ja Työturvallisuus-kortit katsotaan eduksi. Kuorma-autonkuljettajalta vaaditaan ammattipätevyys.

 

 

Etunimi Sukunimi
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx odt.

Laaja kalustokanta kaikkeen maanrakennukseen 

Yrittäjän lisäksi yritys työllistää sesonkiaikaan noin 50 työntekijää. Uuden teknologian hyödyntäminen, innovointi ja jatkuva kehittäminen ovat osa yrityksen päivittäistä rutiinia. Työturvallisuus, kouluttautuminen ja hyvän rakennustavan noudattaminen kuuluvat perusarvoihin. Laajasta kone- ja autokannasta löytyy tarvittava kalusto kaikkiin maanrakennuksen eri vaiheisiin ammattipätevyyden omaavine kuljettajineen. Palveluihin kuuluvat myös vaihtolava- ja pienkoneiden vuokrauspalvelut.

Asiakkaitamme ovat mm. Fortum Power and Heat Oy, Rakennusliike LapTi Oy, Vapo Oy, Siun Sote Oy, Joensuun kaupunki ja Kontiolahden kunta.

Kalusto

Ota yhteyttä tai jätä viesti